3.kolo 1.HKL HŠSS-a Sl.Brod - Štajdohar odličan

3.kolo 1.HKL HŠSS-a Sl.Brod - Štajdohar odličan

U organizaciji ŠRUS SL. BROD, uz asistenciju Športskog saveza invalida grada Sl.Broda, u Športskko-rekrativnom centru Vijuš, u Sl. Brodu, na novoj i vrlo dobroj, ali zahtjevnoj osmerostaznoj kuglani održano je 3. kolo 1. Hrvatske kuglačke lige za slijepe i slabovdne HŠSS za sezonu 2010/2011.

U ekipnoj konkurenicji, ponovo je prvo mjesto osvojila ekipa SKS ZAGREB, ispred ŠRKS RIJEKA, a treći su bili domaćini ŠRUS SL.BROD. U pojedinačoj konurenicji po kategorijama, uvjerljivo prvi u kategoriji B1 bio Đunđek iz SKS ZAGREB, s 570 srušenih čunjeva, u kategoriji B2 takodjer prvo mjesto odlazi u Zagreb, ali ne s tako uvjerljivim rezultatom, no ipak je bilo dovoljno 678  Stanku Jerkoviću za prvo mjesto. U B3 kategoriji zlatna medalja odlazi u Zagreb, prvo mjesto s odličnim rezultatom, na vrlo zahtjevnoj kuglani, osvojio je Mirko Štajdohar, SKS ZAGREB, s srušenih 745 čunjeva. Kod žena prva je bila Ruža Markešić (SKS ZAGREB) s srušenih 719 čunjeva.

Detaljnije rezultate pogledajte u pdf dokumentu dole niže, kao i nekoliko fotografija s natjecanja. Rang lista za Pojedinačno PH za 2011 nakon prva tri kola 1. Hrvatske kuglačke lige za slijepe i slabovidne, nalazi se pod linkom "Dokumenti".Biti će redovito ažurirana nakon kola bilo 1. ili 2. lige.

 

Fotogalerija

Dokumenti