ODIGRANO 2.KOLO U 1. PIKADO LIGI HŠSS, REZULTATI

ODIGRANO 2.KOLO U 1. PIKADO LIGI HŠSS, REZULTATI

SKS RIJEKA  – ŠUS ZRINSKI ČAKOVEC 11:1

Za Rijeku su nastupili Tomislav Lilić,Ivan Kombol, Nenad Marković i Villiam Jelušić a za goste Ivan Cilar, Drago Andrašec, Nenad štrek i Danijel Sabol. Gosti su uspjeli samo dobiti jedan meč u parovima i smanjiti rezultat na 2:1 a kasnije su Riječani redali pobjede. 

PKS ZVUK ZAGREB  – SDS KARLOVAC 5:7

Za PKS Zvuk su nastupili Ivan Kolar, Dragutin Martinić, Ante Babić, Radmila Popović,  Dragana Kovačević i Dražana Zimet a za goste Mirsad Bečirović, Duško Petrović, Marijan Brazdičić i Draženko Brozić. U neizvjesnom meču nakon igre parova bilo je 2:2.  PKS Zvuk dobiva peti meč a zatim gosti slave tri puta i dolaze do vodstva 5:3. Pobjednik je odlučen u zadnjem meču nakon što su zvukovci uspjeli smanjiti na 6:5 gosti dobijaju zadnji meč i odnose tri boda.

SUS UČKA PULA – PKS GALIJA ZAGREB 5:7

Za SUS Učku su nastupili Radenko Družetić, Zlatko Sandrić, Terezija Gajski i Zlatko Močenić a za goste iz PKS Galije Mika Brčina, Kristijan Dodig, Darko Golubić i Dario Obradović.  Meč je bio neizvjesan do samog kraja nakon što su se naizmjenično mijenjale u vodstvu obje ekipe; domaći su poveli sa 5:4 a gosti u završnici pobjeđuju tri zadnja meča i odnose pobjedu.

ŠRUS SLAVOSKI BROD – ŠDS 4 RIJEKE KARLOVAC 7:5

Za ŠRUS Slavonski Brod nastupili su Davor Cindrić,Mario Karmazen, Danijel Čižić i Franjo Matanović, a za goste iz  ŠDS 4 Rijeke Denis Velimirović, Milan Đurić, Slavko Kralj i Vladimir Srpak. Gosti su nakon igre parova vodili sa 3:1 tada domaćini osvajaju pet mečeva zaredom dolaze do vodstva od 6:3. Gosti uspijevaju smanjiti na 6:5 ali odlučujući meč i tri boda osvajaju domaćini.

Poredak nakon 2. kola je slijedeći. Ekipa iz Sl. Broda ima 6 bodova isto kao i drugoplasirana ekipa PKS Galije iz Zagreba. Od trećeg do petog mjesta Rijeka, Karlovac i Čakovec imaju po 3 boda.  4 Rijeke iz Karlovca i SUS Učka iz Pule imaju po jedan osvojen bod, i nalaze se na 6 odnosno 7 mjestu, a posljednja je ekipa PKS Zvuk bez osvojenog boda na 8. mjestu.

Villiam Jelušić, voditelj Pikada HŠSS

Dokumenti