ZAGREB ZA 1 ČUNJ BOLJI OD RIJEKE

ZAGREB ZA 1 ČUNJ BOLJI OD RIJEKE

Sportski klub slijepih "Zagreb" u subotu 25.02.2012. bio je domaćin 4.kola 1.Hrvatske kuglačke lige za slijepe i slabovidne HŠSS. Natjecanje se održalo na kuglani "Vinko Bek". Domaćini natjecanja bili su uspješni u ekipnom dijelu natjecanja, za jedan čunj su bili ukupno bolji do kuglača iz Rijeke. U pojedinačnim kategorijama u dvije su bili najbolji Zagrebčani (B1 muši i žene) a u B2 i uvjerljivo u B3 kuglači iz Rijeke.

U ekipnoj konkurenciji, s ukupno srušenih 1879 čunjeva SKS Zagreb bio je prvi, drugi su bili kuglači iz ŠRKS "Rijeke" s jednim čunjem manje 1878, treći kuglači iz ŠUS "Svjetlost" Osijek s ukupno srušenih 1760 čunjeva.

U kategoriji B1 uvjerljivo najbolji bio je S.Đunđek s srušenih 612 čunjeva, u kategoriji B2 Franjo Tus iz ŠRS Rijeka s 655 srušenih čunjeva, u kategoriji B3 sva tri prva mjesta otiša su u Rijeku, a najbolji je bio Mario Muškardin sa srušenih 763 čunja. U konkurenciji žena najbolja je bila Ruža Markešić B3 iz SKS "Zagreb" s 739 srušenih čunjeva. Detaljnije rezultate možete pogledati u dokumentu ispod teksta.

Dokumenti