18. POJEDINAČNO PH U PIKADU ZA 2020

18. POJEDINAČNO PH U PIKADU ZA 2020

Prvenstvo je održano od 03 do 06. rujna 2020. u ERKS Premantura.

Na Prvenstvu je sudjelovalo 71 igrac/ica iz 15 klubova.

U kategoriji B1 žene najuspješnija je bila po četvrti put Nikolina Čuk (Slavonski brod). Drugo mjesto osvojila je Dorotea Feketić (Zvuk). A treće mjesto pripalo je Ivani Vinko (Zvuk). Nastupilo je 6 igracica.

U kategoriji B2/B3 žene najbolja je bila Mirta Alilović (Rijeka). Drugo mjesto osvojila je Terezija Gajski(Učka). Treće mjesto osvojila je Dražana Zimet (Zvuk).

U kategoriji B1 muški prvi je bio Radenko Družetić (Učka). Drugo mjesto je osvojio Mario Karmazen (Slavonski Brod). A treći je bio Tomislav Lilić(Rijeka).

U kategoriji B2/B3 muški prvi je Slavko Kralj (4 rijeke).Drugi je bio Danijel Čižić (Slavonski Brod). Treće mjesto je osvojio Nenad Štrek (Zrinski).

Natjecanje je proteklo po planiranoj satnici a suci Goran Ričko, Anica Todorović i Danijel Čižić su odradili odličan posao. Pohvale cjelokupnom osoblju u ERKS Premantura na odličnoj suradnji tijekom natjecanja i boravka u objektu. S obzirom na situaciju sa Covidom-19 igraci/ce su se odlično prilagodili i postivali su mjere koje su nam bile određene.

U dokumentima ispod nalaze se kompletni rezultati za sve grupe natjecatelja/ki.

Villiam Jelušić

Voditelj Pikada HŠSS-a

Dokumenti