5.KOLO 1. KUGLAČKE LIGE; RIJEKA EKIPNO NAJBOLJA

5.KOLO 1. KUGLAČKE LIGE; RIJEKA EKIPNO NAJBOLJA

U Zagrebu, 25.02.2018., na kuglani Grmoščica održano je 5. kolo 1. Hrvatske kuglačke lige za slijepe i slabovidne u organizaciji Sportskog kluba slijepih "Zagreb".

U ekipnoj konkurenciji najbolji su bili kuglači iz SKS Rijeke, s ukupno srušenih 2000 čunjeva u sastavu:Kombol, Jelušić i Vučenović. Drugo mjesto osvojili su domaćini iz Zagreba s ukupno srušenih 1980 čunjeva u sastavu: Deša, Mehulić i Markešić. Treći su bili kuglači/ce iz Koprivnice u sastavu Tkalčec, Ferenčić i Črneli.

U pojedinačnoj konkurenciji kod kuglača B1 iznenadio je sve s odličnim rezultatom od 595 srušenih čunjeva Duško Petrović iz SDS Karlovac, a kod kuglačica najbolja je bila Petra Deša s 583 srušena čunja iz Zagreba.

U pojedinačnoj konkurenciji kod kuglača u B2 najbolji je bio Villiam Jelušić iz Rijeke s odličnih 720 srušenih čunjeva, u istoj kategoriji kod kuglačica najbolja je bila Nermina Mehulić iz Zagreba s 684 srušena čunja.

U pojedinačnoj konkurenciji kod kuglača u B3 najbolji je bio Zlatko Vučenović iz  Rijeke s odilčnim rezultatom od 740 srušenih čunjeva,  a kod kuglačica u istoj kategoriji Ruža Markešić iz Zagreba sa 713 srušenih čunjeva.

Kompletni rezultati nalaze se u PDF dokumentu ispod ovog teksta.

 

 

Dokumenti