LUCIJA BREŠKOVIĆ POZIVNICA NA PI TOKYO 2020

LUCIJA BREŠKOVIĆ POZIVNICA NA  PI TOKYO 2020

Danas je stigla vijest od IBSA-e, Međunarodne sportske organizacije slijepih i slabovidnih, da je 26-to godišnja Lucija Brešković dobila pozivnicu za nastup na 16. Paraolimpijskim igrama u Tokiju u judu za slijepe i slabovidne.

 

Lucija Brešković je članica Judo kluba "Kaštela".

 

"Radosna sam što mogu objaviti da sam dobila pozivnicu za svoje druge paraolimpijske igre. Na igrama u Riu 2016 sam osvojila peto mjesto u jako tjesnoj borbi za broncu. Ovaj period od dugih pet godina je bio poprilično naporan, donijela sam kući medalje s dva europska prvenstva, nastupila sam na nekoliko Grand Prix i svjetskom prvenstvu na kojem sam osvojila peto mjesto" ističe Lucija Brešković te najavljuje svoja očekivanja od nastupa u Tokiju

 

"Radujem se Tokiu. Vjerujem da ću obraniti minimalno peto mjesto. Jedva čekam druženje sa svojim kolegama te uz veliko povjerenje i nadu slavlja osvojenih medalja", zaključila je Lucija Brešković.

 

Lucija Brešković bila je prva hrvatska parajudašica koja je nastupila na jednim Paraolimpijskim igrama, a bilo je to 2016. u brazilskom Rio de Janeru.

Izvor: HPO, HINA