ODIGRANO 6. KOLO 1. PIKADO LIGE HŠSS

ODIGRANO 6. KOLO 1. PIKADO LIGE HŠSS

 

Odigrano 6. kolo 1. HŠSS pikado lige

Zvuk - Učka 8:4

Zrinski - 4 Rijeke 7:5

Bilogora– Rijeka 6:6

Slavonski Brod - Galija 3:9

Zvuk je ugostio Učku. Zvuk je pobijedio sve igre parova i poveo sa 4:0. Učka smanjuje na 4:1 pa na 6:3. Sedmi bod za Zvuk osvaja Mihaljek a do kraja meča Učka uspijeva ublažiti poraz na 8:4. S ova 3 boda Zvuk ostaje u borbi za medalje i u zadnjem kolu gostuje kod ekipe 4 Rijeke a Učka mora u zadnjem kolu osvojiti bod za ostanak u prvoj ligi.

Zrinski je ugostio 4 Rijeke. Zrinski je poveo 6:0. 4 Rijeke uspijevaju pobijediti dva meča za 6:2. Andrašec pobjeđuje za 7:2 a gosti do kraja pobjeđuju preostale utakmice za konačnih 7:5. Ovom pobjedom Zrinski ostaje u borbi za prvaka i u zadnjem kolu gostuje kod vodeće Rijeke.

Bilogora je ugostila Rijeku. U izjednačenom meču nakon igre parova bilo je 2:2. Bilogora je imala vodstva od 4:2 i 6:4 a za Rijeku su Marković i Jelušić prvo pobjedama izravnali rezultat na 4:4 i na kraju na 6:6. Rijeka je mogla pobjedom osigurati naslov prvaka a sada moraju i u zadnjem kolu osvojiti bod protiv ekipe Zrinskog.

Slavonski Brod je ugostio Galiju. Slavonski Brod je poveo sa 1:0. Tada Galija radi seriju od 4 pobjede zaredom za 1:4. Slavonski Brod uspijeva pratiti goste i držati razmak na 2:5 i 3:6. Galija na kraju pobjeđuje zadnja 3 meča za konačnih 3:9. Ovim porazom Slavonski Brod je ostao na dnu ljestvice sa jednim bodom i gostuje u zadnjem kolu kod Učke gdje im pobjeda treba za ostanak u Prvoj ligi.

Očekuje nas zanimljivo zadnje 7. kolo.

 

Villiam Jelušić, voditelj lige