PRIZNANJA ZA NAJBOLJE U 2011.GODINI

PRIZNANJA ZA NAJBOLJE U 2011.GODINI

Uobičajno je vrijeme da se krajem kalendarske godine ili početkom nove godine najuspješnijim sportašima dodijele prizanja i nagrade za postignute rezultate u prethodnoj godini. Stoga su u naši sportaši nagrađeni za postignute rezultate u 2011.godini u Osijeku, Sl.Brodu, Zagrebu

Krajem prosinca 2011.godine u  Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku održana je 54. svečanost izbora najboljih sportaša u organizaciji gradske i županijske sportske zajednice. Među nagrađenim je bio i kuglač Stojan Bjelajac iz ŠUS Svjetlost Osijek. On je proglašen najuspjšenijim sportašem s invaliditetom u Osijeku odnosno Osiječko-baranjskoj Županiji zahvajujući rezultatima s 2. IBSA SP u kuglanju za slijepe, Sarajevo, BiH, 2011.

U Slavonskom Brodu, Zajednica sportskih udruga i saveza BPŽ  19.01.2012. podijelia je prizanja za najbolje u 2011.godini. Dobitnica posebnog prizanja za uspješan nastup na 2.IBSA SP u kuglanju i osvajanju dviju zlatnih medalja je i Evica Šerfez, članica ŠRUS Sl.Brod.

Zagrebački športski savez 36. put dodijelio je prizanja za svoje najuspješnije sportaše u 2011.godini u KD V.Lisinski, 03.veljače 2012.godine. Među dobitnicima posebnih prizanja za najsupješnije sportašice s invalidtetom bila je i kuglačica Ruža Markešić, te Sportski klub slijeph Zagreb za doprinos uspjehu kuglačke reprezentacije na 2.IBSA SP u Sarajevu, BIH 2011.

Hrvatski paraolimpijski odbor, 09.veljače 2012. godine u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma dodijelio je priznanja za najuspješnije sportaše u 2011. godini. Najbolji sportaši s invaliditetom su Marija Iveković Meštrović, atletika, i Mario Alilović, biciklizam. Najbolja momčad je streljačka reprezentacija. Najbolji sportaši u neparaolimpijskim sportovima su Ruža Markešić i Stanko Jerković, članovi kuglačke reprezentacije.

Nekoliko fotografija iz Osijeka i Zagreba možete vidjeti u fotogaleriji.

 

 

Fotogalerija